Kursdaten von GOYAX.de

500 Euróból egy év alatt 5000 Euró

Fundamentális és technikai elemzéssel, a tömegpszichológia, valamint a világgazdaság,- és a politikai események hatásainak figyelembevételével próbálok megfelelő tradinglehetőségeket CFD indexekre, részvényekre és devizapárokra feltárni. Bővebb információk a CFD-ről a "Mi a CFD?" nevezetű linken találhatóak. Célom, hogy 500 Euróból a következő év végére 5000 Eurót csináljak. Minden egyes lépésemet, hogy mit és miért csináltam, közzé teszem. Szeretném megmutatni, hogy a megfelelő stratégiával ez megvalósítható. A tradinglehetőségek főleg a külföldi piacokra fognak koncentrálódni. A részvényeknél az adás-vétel által keletkezett kezelési költségek, ill. az indexeknél és a devizapároknál a spreadek lesznek figyelembe véve. A trading depó 2011.01.03.-én lép érvénybe.

Goodbye Bank of America?

2010.12.01. 14:58 | Liph | Szólj hozzá!

 

 

 

 

 

 

 

 

Julian Assange, a Wikileaks alapítója hamarosan nyilvánosságra hozna információkat, amelyek egy nagy amerikai bankot igen csak terhelne. Azt nem árulja el, hogy melyik bankról van szó, de már keringenek a találgatások. A tőzsde hevesen reagál.

Julian Assange kijelentései igen költségesek lehetnek. Januárban tízezer dokumentumot szeretne néhány nagy bankról a Wikileads-en nyilvánosságra hozni. Assange szerint ezek az információk a megnevezett bankokat súlyosan fogják érinteni, akár romba is dőlhetnek. Az anyagok bepillantást mutatnak majd az érintett intézményekbe, hogy valójában mi zajlik a kulisszák mögött. Természetesen a központi bankok erre fel elkezdtek spekulálni, hogy vajon mely intézmények keveredhettek bele ebbe a botrányba. 2009-ben Assange egy interjún azt álította, hogy számos információval rendelkezik a Bank of America-ról (BoA), amely durván négy milliárd dollárt veszített kedden értékéből, miután a részvényei 3%-ot estek. A Goldman Sachs papírjai se lettek kímélve, 2%-ot estek, miután múlt hétfőn egy interjún Assange névvel is említést tett erről a befektetési bankról. A dokumentumokból ki fog derülni, hogy rosszul működik a pénzintézetek felügyelő rendszere, és hogy a vezetők csak a saját érdekeiket követik.  Bepillantást nyerhetünk majd, hogy Bank of Amerika hogyan is verte át az ügyfeleit.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdevilag.blog.hu/api/trackback/id/tr692486102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása