Kursdaten von GOYAX.de

500 Euróból egy év alatt 5000 Euró

Fundamentális és technikai elemzéssel, a tömegpszichológia, valamint a világgazdaság,- és a politikai események hatásainak figyelembevételével próbálok megfelelő tradinglehetőségeket CFD indexekre, részvényekre és devizapárokra feltárni. Bővebb információk a CFD-ről a "Mi a CFD?" nevezetű linken találhatóak. Célom, hogy 500 Euróból a következő év végére 5000 Eurót csináljak. Minden egyes lépésemet, hogy mit és miért csináltam, közzé teszem. Szeretném megmutatni, hogy a megfelelő stratégiával ez megvalósítható. A tradinglehetőségek főleg a külföldi piacokra fognak koncentrálódni. A részvényeknél az adás-vétel által keletkezett kezelési költségek, ill. az indexeknél és a devizapároknál a spreadek lesznek figyelembe véve. A trading depó 2011.01.03.-én lép érvénybe.

Sell-Off egyes nyersanyagoknál?

2010.11.15. 20:27 | Liph | Szólj hozzá!

 Csütörtök óta egyes nyersanyagok árfolyama nagy mértékben csökkenni kezdett. Vajon ez meddig fog tartani? Ma tovább, igen nagy mértékben zuhant a cink, a nikkel, a földgáz, az ólom, az ón, az alumínium és a réz árfolyama.

 

 

 

 

 

 

Ha az árak tovább esni fognak, bekövetkezhet, mint már 2006-ban, hogy egy hedge fund csődöt mond (A hedge fund kifejezés spekulatív befektetési alapot jelent). Akkoriban HF Amaranth túl sok földgáz future-t tett portfóliójába és 6 Mrd. dollár vesztességgel összeomlott. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdevilag.blog.hu/api/trackback/id/tr942450987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása