Kursdaten von GOYAX.de

500 Euróból egy év alatt 5000 Euró

Fundamentális és technikai elemzéssel, a tömegpszichológia, valamint a világgazdaság,- és a politikai események hatásainak figyelembevételével próbálok megfelelő tradinglehetőségeket CFD indexekre, részvényekre és devizapárokra feltárni. Bővebb információk a CFD-ről a "Mi a CFD?" nevezetű linken találhatóak. Célom, hogy 500 Euróból a következő év végére 5000 Eurót csináljak. Minden egyes lépésemet, hogy mit és miért csináltam, közzé teszem. Szeretném megmutatni, hogy a megfelelő stratégiával ez megvalósítható. A tradinglehetőségek főleg a külföldi piacokra fognak koncentrálódni. A részvényeknél az adás-vétel által keletkezett kezelési költségek, ill. az indexeknél és a devizapároknál a spreadek lesznek figyelembe véve. A trading depó 2011.01.03.-én lép érvénybe.

A Moody`s valószínűleg nagy mértékben leminősíti Írországot

2010.11.22. 16:01 | Liph | Szólj hozzá!

Írország segélynyújtás iránti kérelmét követően, a hitelminősítő intézet Moody`s arra figyelmeztetett, hogy az ország hitelképességét valószínűleg nagy mértékben csökkenteni fogja. A társaság rangsorolással is foglalkozik, a kölcsönvevők hitelképességét mérik egy szabványos osztályozási skálát használva. Írország jelenleg a 3. legjobb osztályzatba, a „Aa2”-be van besorolva.

A Moody`s azzal magyarázza leminősítési szándékát, hogy az ír bankok az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap pénzügyi támogatása miatt, az ír állam terhére lesznek. Több hét tétovázást követően, Írország az Európai Unió „védőpajzsa” alá menekült.  Egy válságülést követően, Brian Cowen, az Ír miniszterelnök segítségért volt kénytelen folyamodni. Európai diplomaták szerint a mentőcsomag mértéke 90 Mrd Euró körül fog mozogni.

A bejegyzés trackback címe:

https://tozsdevilag.blog.hu/api/trackback/id/tr12465753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása